Το Διεθνές Συνέδριο 1st International Conference on Scoliosis Management, θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, στις 12 με 13 Απριλίου 2019, στο Akinguc Auditorium and Art Center of Istanbul Kultur University.
Ο Νίκος Καραβίδας δέχτηκε τιμητική πρόσκληση να συμμετέχει, έχοντας κεντρική ομιλία με τίτλο:
” Assessment of Adult Scoliosis”
Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαίοι επιστήμονες, Χειρουργοί Ορθοπεδικοί, Ορθωτικοί, Φυσικοθεραπευτές και άλλες ειδικότητες, που ασχολούνται με την θεραπεία της σκολίωσης από όλο τον κόσμο. Πολλά μέλη των διεθνών επιστημονικών κοινοτήτων Scoliosis Research Society (SRS) και Society on Scoliosis Orthopedic and Rehabilitation Treatment (SOSORT) θα παρευρεθούν στο Συνέδριο, το οποίο θα δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις θεραπευτικές προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση της Σκολίωσης.
Δείτε παρακάτω την επίσημη πρόταση που δέχτηκε για την συμμετοχή του στο Συνέδριο, από την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.
Η ομιλία του Νίκου Καραβίδα, θα πραγματοποιηθεί την δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου και θα έχει διάρκεια 15 λεπτών, εντασσόμενη στην θεματική ενότητα “Adult Scoliosis”. Πιθανότατα να παρουσιάσει και μια ακόμη εργασία του, ως προφορική ανακοίνωση, (είναι υπό έγκριση από την επιστημονική επιτροπή) με θέμα την αποτελεσματικότητα των Ειδικών Φυσικοθεραπευτικών Ασκήσεων για την Σκολίωση (PSSE) με την μέθοδο Schroth.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1st International Conference on Scoliosis Management μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου:
https://www.skolyozdernegi.com/icsm-2019/